Magyar Angol Német

ITH Hungary Cégcsoport

A Villa Luef az ITH Hungary cégcsoport része. A cégcsoporthoz tartozik még a fővárosi Corvin Hotel*** és a Bakonybélben található Bakony Hotel***. A vállalatcsoport legrégebbi tagja az 1990-ben alapított utazás- és rendezvényszervező cég, a Kult-Turist ITH Kft., amely az elmúlt több, mint két évtizedben számos jelentős konferencia, kongresszus és rendezvénysorozat szervezésében vett részt, és amerikai partnerével együttműködve a mai napig kínál kelet-közép-európai tanulmányutakat.

A cégcsoport által épített Corvin Hotel*** 1996-ban nyitotta meg a kapuit, és rendkívül kedvező fekvésének köszönhetően a fővárosba látogató külföldi és magyar vendégek körében igen kedvelt szállodának számít. Utazó üzletemberek és szabadságukat töltő turisták, családok számára kedvező ár-értékarányú szobákat, apartmanokat kínál. Rendezvénytermei kibérelhetők üzleti megbeszélések, céges rendezvények céljából. Saját cateringes csapata belső és külső helyszíneken kínál magas színvonalú komplett catering szolgáltatást. 

Bakonybéli szállodánk, a Bakony Hotel***, amelynek komplett átépítési munkáit szintén cégcsoportunk végezte, 1997-től üzemel. A vadregényes Bakony szívében, a festői Bakonybélben, Zirc és Pápa között, egy 4 hektáros park közepén található szálloda 50 szobája és apartmanja összesen 115 vendég befogadására alkalmas. A természet és a természetesség szállodája ideális helyszín a csendes, nyugodt pihenésre, aktív, frissítő kikapcsolódásra vágyóknak. Különtermei kitűnő lehetőséget biztosítanak céges tréningek szervezésére, rendezvények, konferenciák, értekezletek, tárgyalások megtartására, és nagyobb baráti társaságok, klubok közös programjainak lebonyolítására.